1/6

Glasbena skupina Amor prihaja s Krasa, to je tam, kjer se iz trt izvije najboljši teran in zadiši kraški pršut. O tem govorijo tudi naše avtorske skladbe kot so Kraška fešta, Burja,  Moja šinjorina ter ostale, ki so del albuma Kraška fešta. Vse skladbe lahko poslušate in prenesete  v zavihku GLASBA, v zavihku VIDEO pa si lahko ogledate video-spote ter video-predstavitve izvedbe v živo. Smo glasbena skupina z lastnim ozvočenjem, glasbene nastope tako izvajamo na različnih prireditvah, veselicah, zasebnih zabavah, ipd.

NOVICE

Videospot za pesem "Lepa si bila to noč"

Novo leto nam je prineslo svež videospot, ki smo ga posneli na Titovem trgu v Postojni ob prelepi novoletni jelki, saj vsebina pesmi spada v novoletni čas. Ob snemanju smo se kot ponavadi imeli odlično, z veliko dobre volje in pozitivne energije. Takšni pač smo člani benda AMOR. Z novim spotom pa tudi vam voščimo veselo, spoštljivo in do neba polno ljubezni novo leto, ter da se še velikokrat srečamo na raznih zabavah. (januar 2020)

Za konec poletja še nekaj svežine

Za nami je pestro poletje, polno nastopov po vsej Sloveniji in že se podajamo novim dogodivščinam naproti. Predstavljamo vam še dva videospota za pesmi Kraški cha cha cha in Ti nisi znala. Obe  skladbi si lahko poslušate tudi v zavihku "Glasba",  več o nastanku spotov pa si lahko  preberete v novicah. Za pozdrav poletju pa vam predstavljamo še eno svežo poletno skladbo z naslovom Poletne sanje. Novicam lahko sledite tudi na naši facebook strani. (september in oktober 2019)

DOGODKI

SPONZORJI

Za podporo in pomoč se zahvaljujemo našim sponzorjem:
* HIP KA, trgovina in storitve d.o.o., 1000 Ljubljana
* RIGO d.o.o., Prodaja in servisiranje šivalnih strojev,  6223 Komen
* Kmetija VRABEC, Pliskovica 6, 6221 Dutovlje
Gremo na fešto! 

Dragi prijatelji, čas hitro beži, a vseeno se vsi radi ozremo nazaj, ko vidimo, kaj smo si zadali in seveda te cilje tudi uresničili. Poleg avtorskih skladb, ki so del naše glasbene poti, smo se odločili in posneli tudi štiri video-predstavitve, za lažjo predstavo kaj vse zajema naš repertoar na nastopih v živo. Spodaj je pripet zadnji, t.i. "Gremo na fešto", saj je to tudi naš slogan iz prvenca Kraška fešta. Vse ostale predstavitve pa si seveda lahko ogledate v zavihku Video, kjer so tudi naši avtorski video-spoti. Želimo vam prijeten ogled. (februar 2019)

Kakor luna & sonce sva MI2 (Amor ft. Barbara Gropajc) 

 

Minil je dober mesec dni in ponovno vas vabimo k poslušanju najnovejše pesmi, ki je tokrat nastal v sodelovanju s priznano  avtorico besedil, Barbaro Gropajc.  Za pesem je prispevala besedilo ter vokal, z nami pa je že sodelovala pri snemanju pesmi Ona moja bo kot back vokalistka. V kratkem bomo  za pesem posneli tudi videospot.  Glasbo in aranžma je pripravila Damjana Čuk H. (oktober 2018)

 

"Frišn" videospot za pesem Moja šinjorina

 

V najtoplejših mesecih se je skupina Amor podala v nove avanture z videospotom in pesmijo »Moja šinjorina«, kar bi v prevodu pomenilo »moja gospodična«. Pesem se nahaja tudi na albumu Kraška fešta, ki je izšel lani.  Več o novici preberite v zavihku "Novice".

© 2018 by Skupina AMOR.  All rights reserved.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Hvala vsem, ki z nami žurate že 15 let.
 
Se vidimo na fešti!
Skupina  AMOR 
Z ljubeznijo do glasbe!
heart logo.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now