top of page
Skladba Ko pride božič je dobila "sliko"

 

V pričakovanju praznikov in novega leta smo za vas posneli simpatičen spot za pesem Ko pride božič. Skladba je tudi na albumu Kraška fešta in si  jo lahko prenesete v zavihku "Glasba". Ob tej priložnosti vam želimo veliko ljubezni, miru in zadovoljstva v teh veselih decembrskih dneh, ter veliko zdravja in lepih trentkov v letu 2019.  Imejte se radi! Srečno! (december 2018)

Kakor luna & sonce sva MI2 (Amor ft. Barbara Gropajc) 

 

Minil je dober mesec dni in ponovno vas vabimo k poslušanju najnovejše pesmi, ki je tokrat nastal v sodelovanju s priznano  avtorico besedil, Barbaro Gropajc.  Za pesem je prispevala besedilo ter vokal, z nami pa je že sodelovala pri snemanju pesmi Ona moja bo kot back vokalistka. V kratkem bomo  za pesem posneli tudi videospot.  Glasbo in aranžma je pripravila Damjana Čuk H. (oktober 2018)

 

Amor amore - nov "singl" poletja

 

V mesecu avgustu je Skupina Amor (poročni band) posnela še en videospot, tokrat za čisto frišno pesem »Amor amore«. Po izdaji albuma Kraška fešta, je to naš tretji singl. Tudi ta pesem je v primorskem (kraškem) narečju, govori pa o ljubezni in mladoporočencih, tako da je pravšnja za poletne mesece, ko se največ mladih parov poroči. Videospot je nastal v najtoplejših dneh na prelepem Krasu, za režijo in video produkcijo pa je poskrbel že znani mojster Janko Hribar iz HDV Studia ter avtorica skladbe Damjana. Kljub vročini pa se člani niso dali, prav nasprotno, imeli so se odlično ter dan zaključili v družbi vaščanov, ki so jim postregli z najboljšim pršutom in teranom, kot se seveda na Krasu spodobi. (avgust 2018)

 

Nov videospot za pesem Moja šinjorina

 

V najtoplejših mesecih se je skupina Amor podala v nove avanture z videospotom in pesmijo »Moja šinjorina«, kar bi v prevodu pomenilo »moja gospodična«. Pesem se nahaja tudi na albumu Kraška fešta, ki je izšel lani.  Pesem na šaljiv način govori o fantu, ki se je zaljubil v bogato dekle iz zamejstva (Italije), kar je včasih predstavljalo ne majhen problem.

Seveda pa je vse ujel v kamero nepogrešljivi Janko Hribar iz HDV Studia,  Člani benda se iz srca zahvaljujejo tudi vaščanom Velikega Dola, ter seveda g. Zdravku, ki je prispeval jekleni konjiček. (avgust 2018).

 

Nov "singl" Barka moja ljubica

 

Prihajajo topli meseci, vonj morja in poletja.  Le zakaj se ne bi na oddih popeljali kar z barko? Dovolite, da vas tokrat na morje ponese kar skupina Amor z novo pesmijo Barka moja ljubica. Avtorica besedila in glasbe je naša Damjana, za skladbo pa smo posneli tudi videospot. Za sodelovanje pri snemanju spota se zahvaljujemo  vsem sodelujočim, ekipi HDV Presnemavanje, Hotelu Delfin in zvestim prijateljem. (maj 2018)

 

Postojnski občinski praznik & Gostilna pr´ Francet

 

22.04.2018 smo se ponovno pridružili slovenski glasbeni sceni kar na domačem terenu na Titovem trgu v Postojni. Za oddajo Gostilna pr´ Francet smo prispevali kar štiri pesmi, premierno tudi Barka moja ljubica. Prav posebno presenečenje pa je bila tokrat Barbara Gropajc kot back vokalistka skladbe Ona moja bo.  (april 2018)

Snemanje oddaje Gostilna pr´ Francet

 

11.03.2018 smo se izjemno zabavali ob snemanju oddaje, ki je tokrat potekala na Turistični kmetiji "Pri Lazarju" v Ljubljani. Hvala vsem gledalkam in gledalcem ter celotni ekipi DGU.  (marec 2018)

bottom of page