top of page

AVTORSKE SKLADBE

GLASBA V ŽIVO

REPERTOAR

Amor Band - vrhunsko ozvočenje na kovinski konstrukciji (truss construction)

Naš repertoar zavzema široko in pestro paletov domačih in svetovnih uspešnic.

Na našem repertoarju najdete:

 

pop, disco, latino, rock, rock´n´ roll, country, evergreene, glasbo iz svetovne glasbene scene ter slovenske in dalmatinske pesmi, zabavno in domačo ter ex yugo rock, balkan in turbo folk glasbo

 

Amor Band - vrhunsko ozvočenje na kovinski konstrukciji (truss construction)

Amor Band smo kos vsakršnim nastopom, saj se z glasbo vedno prilagodimo željam in potrebam publike. Kot glasbena skupina z zelo širokim repertoarjem, lahko z razgibanimi plesnimi ritmi zadovoljimo tudi najbolj zahtevne plesalce. Naša odlika je večglasno petje, nastope izvajamo profesionalno in odgovorno z veliko mero dobre volje in pozitivne energije na odru. Izvajamo glasbo domačih in svetovno priznanih pevcev in skupin kot so:

Tina Turner, Ed Sheeran, Joe Cocker, Eros Ramazotti, Elton John, Rihanna, Queen, Abba, Robie Williams, Agnes C., Nina Pušlar, Jan Plestenjak, Gibonni, Dire Straits, CCR, Status Quo, Kool & The Gang, Oliver ter mnogo drugih

 

Nenazadnje lahko poudarimo, da pojemo pesmi v kar štirih jezikih, zato je naša glasba všeč vsem generacijam, dobre volje pa nam prav nikoli ne zmanjka! Na povezavah zgoraj in spodaj si lahko prenesete repertoar, ki se sproti dopolnjuje. Na ogled so tudi reference.

OGLAŠEVANJE in TEHNIKA

REFERENCE

Dragi organizatorji dogodkov.

Tukaj si lahko prenesete naš plakat za oglaševanje prireditev oz. sliko benda brez ozadja. Na voljo je tudi tehnični rider ter ozvočenje in ostala oprema, ki jo nudimo na prireditvah.

Za ogled referenc klikni na spodnji gumb.

bottom of page