top of page

DINAMIČNI

Za vse vrste zabav

AMOR BAND

Skupina Amor je ekipa pozitivnih in simpatičnih glasbenikov, ki vam skozi večer priredi zabavo po vaši meri zato nas lahko najamete tudi v manjši zasedbi. S kvalitetnim ozvočenjem, ki ga prilagodimo glede na prostor in sodobnim lightshowom pa lahko ozvočimo tudi večje prireditvene prostore kot npr. šotore, športna igrišča, ipd.

V dvajsetih letih je skupina nanizala vrsto nastopov tako doma kot tudi v tujini. Naša odlika je profesionalnost in vrhunska izvedba ter odlično več glasno petje, ki skupini daje pečat že vrsto let.  Nastopamo na različnih dogodkih kot so:

poroke, gala prireditve, razne plesne zabave, veselice, poslovne zabave, maturantski plesi, privatne in ostale zabave

Amor Band - skupina za poroko, gala ples, posolovna srečanja, abraham

V kolikor organizirate poroko, ali prirejate zabavo za rojstni dan, naj povemo, da skupaj z vami organiziramo celoten potek zabave ob večerji, ki jo na vašo željo popestrimo z animacijo.  Na porokah vam lahko nudimo našega harmonikaša, ki  poroko spremlja že čez dan, po želji pa je lahko z nami tudi na večerni zabavi. Poleg zasebnih zabav in javnih prireditev, nastopamo tudi v raznih tv oddajah ter se udeležujemo različnih festivalov kot npr. FENS, Kulturni utrip poletja, Master music festival, ... 

Damjana

heart logo.png

Odlična pevka, ki s svojo simpatičnostjo in predanostjo glasbi zaživi na odru. Da ji glasba pomeni življenje, je pokazala že v zgodnjem otroštvu, zato je končala glasbeno šolo za harmoniko, v bendu pa prvič nastopila že pri 16. letih. V skupini igra klaviature in poje. Poleg igranja več inštrumentov je tudi avtorica vseh skladb in besedil skupine.  Kot preprosta in pozitivno naravnana oseba se vedno rada poda novim idejam naproti. 

V bendu drži vse fante pokonci!

Damjana%20primula_edited.jpg

Marijan

heart logo.png

Duša skupine in pevec čudovitega glasu, ki ob sebi najraje drži svojo "ljubico" kitaro ter od srca zapoje publiki. Močan tenor je ukradel dedku, ki je bil operni pevec na Dunaju. Ta ga je k petju spodbudil že pri 8-ih letih. Skupaj z Damjano je ustanovitelj skupine, ki pa ni njegova prva. Bil je tudi ustanovitelj svoje prve glasbene skupine Blue Jeans iz Krasa. Končano ima glasbeno šolo za kitaro, v bendu pa je tudi tonski mojster, saj skrbi, da vse zveni perfektno.

Komaj čaka vikend, da gremo spet na fešto!

New%20Movie%20(7)_edited.jpg

Mark

heart logo.png

Dinamičen in simpatičen je naš najmlajši član, ki vedno poskrbi za kakšno novo idejo. Marku, vokalistu in basistu skupine, je bila glasbena pot pokazana že od malih nog. Veselje do petja je vzel očetu, kateri ga je popeljal tudi po kitarskih poteh. Ob spoznavanju različnih zvrsti glasbe, se je odločil za preskok na bas kitaro. Močna vokalna dinamika,  ter melodični ritmi mu niso tuji, kar lahko opazimo tako pri avtorskih kot ostalih pesmih. Glasbena znanja je dopolnjeval tako z mentorstvom kot sam. Poleg glasbe pa je tudi velik mojster na računalniškem področju, zato je dan velikokrat prekratek.

Fant, ki v bendu zbija starostno povprečje!

20200829_130256%20(2)_edited.jpg

Primož

heart logo.png

Da ritem teče kot namazan, skrbi naš Primož, bobnar po srcu in duši. Je prijeten, družaben in nasmejan človek na katerega se lahko vedno zaneseš. Čeprav se je kot glasbenik preizkusil tudi v igranju drugih inštrumentov, mu najbolj ležijo bobni. Igral je v več skupinah, med drugimi v skupina Krila, igral pa je tudi s priznanim Koradom Buzetijem ter Francetom Petrnelom. Njegovi začetki glasbene poti segajo še v šolska leta, saj je imel svoj bend že pri štirinajstih letih. Kot vesel, preprost in deloven človek je vedno poln pozitivne energije, ki jo z veseljem širi na vse ostale.

Za trenutke ob kavi bi šel na konec sveta!

Primo%C5%BE%20drums_Moment3%20(2)_edited
bottom of page