NOVICE

Nova pesem in videospot "Ob tebi živim"

V letošnjo jesen smo vstopili s še eno skladbo za katero smo posneli tudi videospot. Na snemanje smo se podali v bližnje in manj bližnje kraje. Uganete kam? Ljubezenska pop-rock skladba je polna pozitivne energije, ki jo v teh časih še posebej potrebujemo. Tudi tokrat smo se na snemanju izjemno zabavali, še posebej velik užitek je bila vožnja z motorjem, za katerega se iz srca zahvaljujemo Mikiju (Miha M.P.). Novicam lahko sledite  tudi na facebook strani. (september 2020)

Videospot za pesem "Lepa si bila to noč"

Novo leto nam je prineslo svež videospot, ki smo ga posneli na Titovem trgu v Postojni ob prelepi novoletni jelki, saj vsebina pesmi spada v novoletni čas. Ob snemanju smo se kot ponavadi imeli odlično, z veliko dobre volje in pozitivne energije. Takšni pač smo člani benda AMOR. Z novim spotom pa tudi vam voščimo veselo, spoštljivo in do neba polno ljubezni novo leto, ter da se še velikokrat srečamo na raznih zabavah. (januar 2020)

Vroče poletje z novim spotom 

V teh vročih poletnih dneh smo se člani benda odpravili na morje, seveda na slovensko obalo, kjer smo se izjemno zabavali. Na morju pač ni stvari, ki nam ne bi bila všeč. Posneli smo spot za lansko nastalo pesem Poletne sanje. Pesem nosi pozitiven pridih, popelje vas v čarobni svet morja, kjer sanje vsakega postanejo resničnost. Tako kot pravimo sami : "Verjemi vase in uspelo ti bo!" (avgust 2020)

Videospota za pesmi Ti nisi znala & Kraški cha cha cha

Zaključek letošnjega poletja smo obeležili s snemanjem dveh videospotov. Tako je nastal spot za pesem Ti nisi znala, ki je del albuma Kraška fešta. Zgodbo za pesem, ki govori o punci, ki je svojo ljubezen našla v "velikem" mestu, smo Amorčki posneli v Postojni.  Pesem je bila posneta v Studiu Burja, avtorica glasbe, besedila in aranžmaja je Damjana. Za video produkcijo smo tokrat poskrbeli kar sami, za kar smo seveda zelo ponosni.  Spot pa smo posneli tudi za "singl" Kraški cha cha cha, ki je nastal pred letom dni.  Pesem je predvsem za ljubitelje plesa in latino ritmov, saj kot že naslov pove, se ob pesmi zazibaš v ritmu cha cha cha. Zgodba se prepleta med mestom in naravo, kjer so kraške trte res prijeten ambient za "mal´ drugačen cha cha cha".  Za glasbo, besedilo in aranžma je zopet poskrbela članica benda Damjana. Avdio in video produkcija pa je tudi tokrat v rokah Amor Benda. (september 2019)

Pop-rock balada "Lepa si bila to noč"

V mesecu zaljubljenih vam predstavljamo svež singl z naslovom Lepa si bila to noč. Tokrat smo dodali malce pridiha ljubezenske balade zavite v prijetno pop-rock skladbo, ki je nastala pod peresom avtorice Damjane, saj je za skladbo napisala besedilo, glasbo in aranžma.  Pesem je odpel Marijan, ki je poleg vokala poskrbel za odlično delo na kitari, za bas kitaro je poskrbel Mark, za odličen ritem pa Primož. Skladbo smo posneli v svojem studiu, zato je ponos še toliko večji.(maj 2019)

Gremo na fešto! 

Dragi prijatelji, čas hitro beži, a vseeno se vsi radi ozremo nazaj, ko vidimo, kaj smo si zadali in seveda te cilje tudi uresničili. Poleg avtorskih skladb, ki so del naše glasbene poti, smo se odločili in posneli tudi štiri video-predstavitve, za lažjo predstavo kaj vse zajema naš repertoar na nastopih v živo. Spodaj je pripet zadnji, t.i. "Gremo na fešto", saj je to tudi naš slogan iz prvenca Kraška fešta. Vse ostale predstavitve pa si seveda lahko ogledate v zavihku Video, kjer so tudi naši avtorski video-spoti. Želimo vam prijeten ogled. (februar 2019)

Pred nami je leto polno novih doživetij

Za nami je veseli december, silvestrski in novoletni ples. Utrinke si lahko ogledate na video posnetku. V letu, ki je pred nami, smo si seveda vsi zaželeli kaj posebnega, srčnega in pozitivnega. Člani benda AMOR pa poleg vsega že pridno delamo in ustvarjamo, saj bi vam radi čim prej predstavili naše nove skladbe in z njimi nove zgodbe, tudi v sodelovanju z drugimi glasbeniki. V naprej pa seveda še vedno veliko dobre glasbe in zabave. Kot radi rečemo: "Se vidimo na fešti!" (januar 2019)

Skladba Ko pride božič je dobila "sliko"

 

V pričakovanju praznikov in novega leta smo za vas posneli simpatičen spot za pesem Ko pride božič. Skladba je tudi na albumu Kraška fešta in si  jo lahko prenesete v zavihku "Glasba". Ob tej priložnosti vam želimo veliko ljubezni, miru in zadovoljstva v teh veselih decembrskih dneh, ter veliko zdravja in lepih trentkov v letu 2019.  Imejte se radi! Srečno! (december 2018)

Kakor luna & sonce sva MI2 (Amor ft. Barbara Gropajc) 

 

Minil je dober mesec dni in ponovno vas vabimo k poslušanju najnovejše pesmi, ki je tokrat nastal v sodelovanju s priznano  avtorico besedil, Barbaro Gropajc.  Za pesem je prispevala besedilo ter vokal, z nami pa je že sodelovala pri snemanju pesmi Ona moja bo kot back vokalistka. V kratkem bomo  za pesem posneli tudi videospot.  Glasbo in aranžma je pripravila Damjana Čuk H. (oktober 2018)

 

Amor amore - nov "singl" poletja

 

V mesecu avgustu je Skupina Amor posnela še en videospot, tokrat za čisto frišno pesem »Amor amore«. Po izdaji albuma Kraška fešta, je to naš tretji singl. Tudi ta pesem je v primorskem (kraškem) narečju, govori pa o ljubezni in mladoporočencih, tako da je pravšnja za poletne mesece, ko se največ mladih parov poroči. Videospot je nastal v najtoplejših dneh na prelepem Krasu, za režijo in video produkcijo pa je poskrbel že znani mojster Janko Hribar iz HDV Studia ter avtorica skladbe Damjana. Kljub vročini pa se člani niso dali, prav nasprotno, imeli so se odlično ter dan zaključili v družbi vaščanov, ki so jim postregli z najboljšim pršutom in teranom, kot se seveda na Krasu spodobi. (avgust 2018)

 

Nov videospot za pesem Moja šinjorina

 

V najtoplejših mesecih se je skupina Amor podala v nove avanture z videospotom in pesmijo »Moja šinjorina«, kar bi v prevodu pomenilo »moja gospodična«. Pesem se nahaja tudi na albumu Kraška fešta, ki je izšel lani.  Pesem na šaljiv način govori o fantu, ki se je zaljubil v bogato dekle iz zamejstva (Italije), kar je včasih predstavljalo ne majhen problem.

Seveda pa je vse ujel v kamero nepogrešljivi Janko Hribar iz HDV Studia,  Člani benda se iz srca zahvaljujejo tudi vaščanom Velikega Dola, ter seveda g. Zdravku, ki je prispeval jekleni konjiček. (avgust 2018).

 

Nov "singl" Barka moja ljubica

 

Prihajajo topli meseci, vonj morja in poletja.  Le zakaj se ne bi na oddih popeljali kar z barko? Dovolite, da vas tokrat na morje ponese kar skupina Amor z novo pesmijo Barka moja ljubica. Avtorica besedila in glasbe je naša Damjana, za skladbo pa smo posneli tudi videospot. Za sodelovanje pri snemanju spota se zahvaljujemo  vsem sodelujočim, ekipi HDV Presnemavanje, Hotelu Delfin in zvestim prijateljem. (maj 2018)

 

Postojnski občinski praznik & Gostilna pr´ Francet

 

22.04.2018 smo se ponovno pridružili slovenski glasbeni sceni kar na domačem terenu na Titovem trgu v Postojni. Za oddajo Gostilna pr´ Francet smo prispevali kar štiri pesmi, premierno tudi Barka moja ljubica. Prav posebno presenečenje pa je bila tokrat Barbara Gropajc kot back vokalistka skladbe Ona moja bo.  (april 2018)

Snemanje oddaje Gostilna pr´ Francet

 

11.03.2018 smo se izjemno zabavali ob snemanju oddaje, ki je tokrat potekala na Turistični kmetiji "Pri Lazarju" v Ljubljani. Hvala vsem gledalkam in gledalcem ter celotni ekipi DGU.  (marec 2018)