top of page

NOVICE

Na porokah in veselicah nas bo po novem lahko spremljal harmonikaš Domen Trobiš

Leto 2023 začenjamo še bolj odprti za vse vrste zabav, saj se nam je pridružil harmonikaš, ki s svojo diatonično harmoniko lahko popestri vašo poroko čez dan ali zvečer, ter seveda vsako veselico ali podobno zabavo. Ker ni prave fešte brez "frajtonarce", smo z Domnom naredili bombastičen repertoar za žur do jutranjih. Se vidimo na fešti!

Novicam lahko sledite tudi na facebook strani. (februar 2022)

Amor in Domen.jpg
Ponovno sodelovanje z Barbaro Gropajc

V novo leto spet stopamo z novimi idejami in doživetji. Tako vam bomo v kratkem predstavili še eno skladbo, za katero je besedilo napisala že vsem poznana, Barbara Gropajc, s katero smo že sodelovali.  Glasbo in aranžma je za pesem naredila Damjana, ki je pesem tudi odpela. Pesem nosi naslov Srce ljubiti zna.

Novicam lahko sledite tudi na facebook strani. (februar 2022)

Damjana, avtorica glasbe, besedil in aranžmajev
Nastala se je še ena "narečna" z naslovom Pusti stat mojo pupo

Za konec poletja smo na Krasu posneli še eno zgodbo. Z veliko smeha in dobre volje smo zabeležili še eno skladbo v narečju. Za besedilo je tokrat poskrbel Marijan, za aranžma pa Damjana. Na snemanju je bilo  izjemno zabavno in veselo, saj je v družbi prijateljev, dobre kapljice in pršuta to vedno posebno doživetje. Novicam lahko sledite  tudi na facebook strani. (september 2021)

Ritem srca v prelepem Štanjelu

V  vročih poletnih dneh se je Damjana, avtorica skladbe Ritem srca, odločila, da kadre za pesem posnamemo v Štanjelu. Čeprav je bil izbor zgolj naključje, se je na koncu izkazalo, da ima vse v življenju svoj smisel. V Ferrarijevem vrtu smo namreč naleteli na prijaznega vrtnarja, ki nam je pokazal "naravno" srce iz bršljana. Tega seveda lahko vidimo v spotu in s tem je pesem dobila poseben pečat prelepega Krasa. (avgust 2021)

20 let glasbe Amor Benda

Leto 2021 je za nas prav posebno leto, saj praznujemo 20 let glasbenega delovanja. Že samo ime AMOR pove, da nas združuje predvsem ljubezen do glasbe, dobre družbe in pravih prijateljev. Če le teh ne bi bilo, tudi mi ne bi obstajali. Zato se iz srca zahvaljujemo prav vsem, ki nas imate že vsa ta leta radi, nas podpirate, poslušate in z nami delite dobro voljo. Se vidimo na fešti!

Poletje 2021 

Čeprav nas zadnje čase vse spremlja posebna situacija za katero smo sprejeli nove izzive, na koncu vedno štejejo le lepi spomini. Tako smo kljub krizi tudi letos nanizali kar nekaj nastopov, na katere smo ponosni. Seveda pa ne gre pozabit, da je na morju vedno "luštno".  Na desni strani je posnetek plesnih večerov, ki so se odvijali na portoroški plaži hotelov LifeClass.

Nova pesem in videospot "Ob tebi živim"

V letošnjo jesen smo vstopili s še eno skladbo za katero smo posneli tudi videospot. Na snemanje smo se podali v bližnje in manj bližnje kraje. Uganete kam? Ljubezenska pop-rock skladba je polna pozitivne energije, ki jo v teh časih še posebej potrebujemo. Tudi tokrat smo se na snemanju izjemno zabavali, še posebej velik užitek je bila vožnja z motorjem, za katerega se iz srca zahvaljujemo Mikiju (Miha M.P.). Novicam lahko sledite  tudi na facebook strani. (september 2020)

Videospot za pesem "Lepa si bila to noč"

Novo leto nam je prineslo svež videospot, ki smo ga posneli na Titovem trgu v Postojni ob prelepi novoletni jelki, saj vsebina pesmi spada v novoletni čas. Ob snemanju smo se kot ponavadi imeli odlično, z veliko dobre volje in pozitivne energije. Takšni pač smo člani benda AMOR. Z novim spotom pa tudi vam voščimo veselo, spoštljivo in do neba polno ljubezni novo leto, ter da se še velikokrat srečamo na raznih zabavah. (januar 2020)

Vroče poletje z novim spotom 

V teh vročih poletnih dneh smo se člani benda odpravili na morje, seveda na slovensko obalo, kjer smo se izjemno zabavali. Na morju pač ni stvari, ki nam ne bi bila všeč. Posneli smo spot za lansko nastalo pesem Poletne sanje. Pesem nosi pozitiven pridih, popelje vas v čarobni svet morja, kjer sanje vsakega postanejo resničnost. Tako kot pravimo sami : "Verjemi vase in uspelo ti bo!" (avgust 2020)

Videospota za pesmi Ti nisi znala & Kraški cha cha cha

Zaključek letošnjega poletja smo obeležili s snemanjem dveh videospotov. Tako je nastal spot za pesem Ti nisi znala, ki je del albuma Kraška fešta. Zgodbo za pesem, ki govori o punci, ki je svojo ljubezen našla v "velikem" mestu, smo Amorčki posneli v Postojni.  Pesem je bila posneta v Studiu Burja, avtorica glasbe, besedila in aranžmaja je Damjana. Za video produkcijo smo tokrat poskrbeli kar sami, za kar smo seveda zelo ponosni.  Spot pa smo posneli tudi za "singl" Kraški cha cha cha, ki je nastal pred letom dni.  Pesem je predvsem za ljubitelje plesa in latino ritmov, saj kot že naslov pove, se ob pesmi zazibaš v ritmu cha cha cha. Zgodba se prepleta med mestom in naravo, kjer so kraške trte res prijeten ambient za "mal´ drugačen cha cha cha".  Za glasbo, besedilo in aranžma je zopet poskrbela članica benda Damjana. Avdio in video produkcija pa je tudi tokrat v rokah Amor Benda. (september 2019)

Pop-rock balada "Lepa si bila to noč"

V mesecu zaljubljenih vam predstavljamo svež singl z naslovom Lepa si bila to noč. Tokrat smo dodali malce pridiha ljubezenske balade zavite v prijetno pop-rock skladbo, ki je nastala pod peresom avtorice Damjane, saj je za skladbo napisala besedilo, glasbo in aranžma.  Pesem je odpel Marijan, ki je poleg vokala poskrbel za odlično delo na kitari, za bas kitaro je poskrbel Mark, za odličen ritem pa Primož. Skladbo smo posneli v svojem studiu, zato je ponos še toliko večji.(maj 2019)

Gremo na fešto! 

Dragi prijatelji, čas hitro beži, a vseeno se vsi radi ozremo nazaj, ko vidimo, kaj smo si zadali in seveda te cilje tudi uresničili. Poleg avtorskih skladb, ki so del naše glasbene poti, smo se odločili in posneli tudi štiri video-predstavitve, za lažjo predstavo kaj vse zajema naš repertoar na nastopih v živo, saj smo glasbena skupina s širokim repertoarjem. Spodaj je pripet zadnji, t.i. "Gremo na fešto", saj je to tudi naš slogan iz prvenca Kraška fešta. Vse ostale predstavitve pa si seveda lahko ogledate v zavihku Video, kjer so tudi naši avtorski video-spoti. Želimo vam prijeten ogled. (februar 2019)

Pred nami je leto polno novih doživetij

Za nami je veseli december, silvestrski in novoletni ples. Utrinke si lahko ogledate na video posnetku. V letu, ki je pred nami, smo si seveda vsi zaželeli kaj posebnega, srčnega in pozitivnega. Člani benda AMOR pa poleg vsega že pridno delamo in ustvarjamo, saj bi vam radi čim prej predstavili naše nove skladbe in z njimi nove zgodbe, tudi v sodelovanju z drugimi glasbeniki. V naprej pa seveda še vedno veliko dobre glasbe in zabave. Kot radi rečemo: "Se vidimo na fešti!" (januar 2019)

bottom of page